velkommen til hareskov elektric

Om os

construction_worker.jpg

Den flinkeste elektriker

Hvornår har du sidst mødt en elektriker, der tager skoene af og støvsuger efter sig? Vi tør godt at prale med, at vi har lidt bedre manerer end de fleste. Så når vi laver el-arbejde i dit hjem, husker vi selvfølgelig på, at vi er hjemme hos dig. Vi vil jo gerne have, at du også ringer til os næste gang.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi udfører alle former for installation, projektering og rådgivning inden for nybyggeri, om- og tilbygning samt renoveringsopgaver i din bolig. Men vi hænger også gerne din lampe op eller skifter din belysning til et mere energivenligt alternativ. Så hvad end du står og mangler inden for elarbejde er vi behjælpelige.

 

 

Har du en opgave vi skal give et tilbud på?

Hvis du står med et projekt, som vi kan hjælpe dig med, så skriv lidt om opgaven. Så vender vi tilbage med et godt tilbud til dig.

Tlf. 44 48 48 01


Om os

En Familievirksomhed

Hareskov Elektric blev grundlagt i 1961 af installatør Jørgen Glyb. Grundlaget dengang var at udføre villa-installationer for selvbyggere i Hareskov.

Meget er sket siden dengang og i dag er vi blandt landets største installationsvirksomheder med omkring 150 medarbejdere og servicevogne man ofte møder i bybilledet. Men det betyder ikke, at vi har glemt, hvad god kundeservice vil sige. Man siger jo som bekendt, at med tid kommer råd - så dem er vi efterhånden ret gode til at give.

 

Hvad siger dem vi har hjulpet før?

Jeg skulle have installeret IHC i hele hjemmet i forbindelse med renovering. Stefan gav både fantastisk indledende rådgivning, men leverede ligeledes et fremragende resultat.
— Kamilla Nielsen

Der var bøvl med mine lysdæmperer i stuen. Stefan fiksede dem utrolig hurtigt og gav mig et tip om at skifte til LED fra mine gamle halogen. God service og en anbefaling herfra!
— Mads Hansen