HVAD kan VI hjælpe med?

Services


Almindeligt el-arbejde

Vi udfører alt fra ophængning af dine lamper til rådgivning omkring den korrekte belysning til dit hjem eller jeres kontor. Vedligeholdelse af el-installationer, el-eftersyn samt udskiftning af relæ klarer vi også. Vi er klar til enhver udfordring.


Udendørs

Mangler du rådgivning omkring jeres udendørs belysning er vi altid klar til en snak om løsninger og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Vil du gøre foråret og efteråret lidt længere på terrassen, så står vi klar til at hjælpe med installering af terrassevarmeren.


Boligsikring

Vi er leveringsdygtigste i alle typer alarmer og vil meget gerne give et bud på, hvad du kan gøre, for at sikre din bolig bedre.


Energioptimering

Vi er altid klar til at rådgive dig omkring LED belysning, samt opsætning af diverse lamper med LED.

Vi går meget op i at det er det korrekte produkt til opgaven, og bruger kun fabrikanter, som vi selv kan stå inde for, så vi er sikre på et godt resultat. 

Ønsker du et solcelle anlæg, står vi klar til at rådgive og servicere dig. Vi udfører alt fra opsætning af paneler samt tilslutning af inventer og tilmelding hos netselskabet.


Intelligent bolig

Fremtiden er her allerede hos Hareskov Elektric. Ønsker du et intelligent hjem, står vi klar med rådgivning i forhold til, hvilken løsning, der er bedst for dit hus. Vi har specialister inden for IHC og KNX, som er klar til at rådgive omkring en ny installation og udbedring af eventuelle fejl på eksisterende anlæg.

Ønsker du en intelligent løsning til din eksisterende 230V-installation, er Zenshome en god løsning. App og programmering er brugervenligt. Vi tilbyder også installation af FREE@HOME og Philips Hue.

Vi er altid klar til en snak om løsninger og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.


 
Hareskov